Min Yndling

Min Yndling
Besøksadresse: Kjerkgata 18, 7374 Røros Telefonnummer: 913 71 422
E-post: kontoret@minyndling.no

Min Yndling tilbyr kvalitetsklær og tilbehør med fokus på bærekraft og slow fashion. Hos oss finner du gode og myke tekstiler i blant annet mulesingfri merinoull, økologisk bomull, lin, viskosekvaliteter som TencelTM, ECOVEROTM og FSC-sertifisert viskose, samt resirkulerte materialer.

Vi tar inn plagg som kan styles på flere måter, og har som visjon at kundene skal finne nye klesfavoritter som blir brukt om og om igjen. Målet er at du som kunde skal finne yndlinger som du blir så glad i at du bruker plagget opp, i stedet for å kaste det.

I tillegg er flere av våre leverandører sertifisert av Fairwear og SA800, som sikrer produksjonsarbeiderne gode arbeidsforhold, mens andre leverandører igjen produserer under gode forhold i Europa.

Hos oss finner du både velkjente kvalitetsmerkevarer og unike merker som vi er enerådende om å ha i Norge. Noe for alle, med andre ord!

Butikken åpnet dørene sent i november 2020 under navnet Grønt Skifte, og har i 2022 fått nye eiere og nytt navn. Daglig leder og eier Ida Marie Lee-Sinagra forelsket seg i Røros under en ferietur til Bergstaden som seks-åring, og synes det er stas å kunne ta imot lokalbefolkningen, hytteeiere og turister midt i smørøyet av verdensarven Røros.

Du finner oss i Kjerkgata 18 på Røros, rett ved plattingen. Hjertelig velkommen!