Nea Radio

Nea Radio

KONTAKT
Nea Radio
Gamle trevarefabrikken, Ol Kanelesavegen
7374 Røros
TLF:        +47 72 41 44 00
E-POST:  roros@nearadio.no
NETTAVIS: www.nearadio.no
KORT OM OSS
Nea Radio er en lokalradio som har 80.000 lyttere, der flesteparten er i aldersgruppen 26-66 år. Nettavisen leses av 130-140.000 unike brukere i uka og kanalen er landets mest hørte lokalradio utenfor Oslo og er Midt-Norges største kommersielle lokalradioaktør. I dag er det ansatt 4 årsverk i avdeling Røros/Holtålen fordelt på kontorer i begge disse kommunene. Totalt er det ansatt 15 personer i radiokanalen.
Daglig sendes det minst 12 timer live radio, der det igjennomsnitt sendes 4 timer daglig fra en av de lokale kontorene. Redaksjonelle henvendelser og tips sendes til overnevnte adresse.
Kommersiellt så er radio kjent som “Radio – The online multiplier”, noe som på godt norsk betyr helt enkelt at å bruke radio forsterker det du gjør digitalt. La oss for eksempel si at en kunde som har hørt om din bedrift fra før, på tur hjem fra jobb eller på tur til jobb – har allerede kjennskap til deg i det han ser din annonse i digitale medier og ikke minst: Sosiale medier.
Det er bevist i denne undersøkelsen at det å bruke 10% av markedsbudsjettet på radio øker effekten av alt det andre du gjør markedsmessig med 4-12 ganger.
Nea Radio AS lager følgende radiokanaler:
Nea Røros/Holtålen: FM 104.7 og FM 103.5 samt på DAB og Radioplayer (nettradio)
Nea Radio+: DAB, Radioplayer
Nea TrønderHits: DAB, Radioplayer
Nea Nyheter (der du hører kommunestyremøter): DAB, Radioplayer