Røros Entreprenør

Kontaktperson: Benjamin Martens

Mail: post@rorosen.no

Telefon: 40 47 66 88

Adresse: Osloveien 16A, 7374 Røros

DIALOGHYTTE MED KUNDEN PÅ LAG!

Dialoghytta fra Røros Entreprenør skapes gjennom lang erfaring og den gode samtalen.
20 års erfaring med byggevirksomhet kombinert med kundens kreativitet og ønsker blir til spennende og friske løsninger.

Som kunde kan du legge føringer og ønsker i så stor grad som dere selv ønsker. Noen har mange ideer og tanker, andre ønsker innspill og inspirasjon. Vi har erfaringer med både stort og smått, og hjelper deg gjerne gjennom prosessen. Dersom det er interessant tar vi oss en tur sammen og ser på noen av våre referanseprosjekter.

Vi stiller med en god blanding av lang erfaring og ung nytenkning som bistår gjennom hele byggetiden.

Våre byggingeniører, Haakon og Martin, og vår sivilarkitekt Hans Petter tegner og visualiserer hytta i planleggingsfasen. Vi tegner og presenterer hytta i 3d plassert på tomta, slik at dere kan finne den helt riktige plasseringa i forhold til sol og utsikt.

Når vi har tegninger og alt på plass hjelper vi deg gjennom resten av prosessen. Det innebærer at vi koordinerer samarbeidet med kommunen og kontraherer nødvendige underentreprenører. Dette legger til rette for en strømlinjeformet prosess der alt fra grunnarbeider via grunnmur og snekkerarbeider til elektriker og rørlegger er tatt hånd om.

Vi kan selvsagt også levere hytta tilrettelagt for selvvalgt egeninnsats.

SLIK FUNGERER PROSESSEN

 1. Dialog
  Vårt første møte skaper kontakt og gjør oss kjent. Vi gjør oss opp en idé om hva som er deres ønsker og tanker rundt design, størrelse og budsjett.
 2. Tegning og byggesak
  Deretter kommer vi opp med noen forslag på planløsning og fasader. Vi kanskje også diskuterer ulike byggemetoder. Noen liker mur og betong, mens andre helst vil ha treverk i størst mulig grad. Når vi har kommet frem til en løsning innleder vi samarbeid med kommunen, og utformer søknad om tilatelse til tiltak.
 3. Graving og grunnarbeid
  Etter at tillatelse er gitt er det duket for grunnarbeider. Vår faste samarbeidspartner Evavolds maskin ordner tomta klar til grunnmur. Vår murer, Svale, ordner så en solid grunnmur for hytta.
 4. Trearbeid
  Når grunnmuren er på plass og byggesettet er levert bygger våre dyktige snekkere hyttasom avtalt, alt fra råbygg til komplett ferdigstilling. Du vil hele tiden ha kontakt med oss også under denne fasen av byggeprosessen.
 5. Elektriske installasjoner og rør
  Vi samarbeider tett med faste underleverandører som installerer alt av elektriske installasjoner og rør du måtte trenge på den nye hytta. Du skal ikke måtte trenge å lete rundt etter andre for dette. Vi tar oss av det, og kan garantere et bra resultat!
 6. Innflyttingsklar
  Dermed er den nye hytta, i dialog med oss, klar til innflytting og mange fine minner i vente!

Vi koordinerer alt fra A til Å. Slik at du kan kose deg og nyte den strømlinjeforma fremgangen.

DIALOGHYTTE

Dialoghytta fra Røros Entreprenør skapes gjennom lang erfaring og den gode samtalen.

RØROS ENTREPRENØR
– FJELLREGIONENS TOTALENTREPRENØR

Vi i Røros Entreprenør har stort fokus på kvalitet. Vi ønsker å være en totalentreprenør som tar seg av hele prosessen fra A til Å, helt til ferdig produkt. Dette mener vi gjør hele byggeprosessen enklere for kunden.

Røros Entreprenør gjør alt av nybygg, ombygg og tilbygg i tiltaksklasse 1. I tillegg kan vi tilby grunn- og fundamentarbeider og tar gjerne på oss byggesaksarbeid.

RØROS ENTREPRENØR ER DIN TOTALENTREPRENØR I FJELLREGIONEN

Amund, Rune og Steinar startet i 2018 Røros Entreprenør AS sammen med maskinentreprenør Morten Evavold. Etter mange år som samarbeidende snekkere med enkeltmannsforetak valgte de å formalisere og utvikle samarbeidet videre gjennom å opprette Røros Entreprenør.

Røros Entreprenør har stort fokus på kvalitet og ønsker å bygge en sterk merkevare. Røros Entreprenør skalsamtidig være en trygg arbeidsplass for de ansatte.

Røros Entreprenør har utviklet et konsept som heter Dialoghytte. Konseptet går ut på at hytten til kunden blir til i dialog med oss. God dialog med kunden fører alltid til et godt resultat. Vi ønsker å være en totalentreprenør som tilbyr kunden alt fra tegning, byggesak, grunnarbeid, trearbeid, elektrisk installasjon og rør. Kunden skal slippe å tenke på alle små og store ting underveis. Det tar vi oss av! Vi i Røros Entreprenør mener at det ikke trenger å være dyrere å skreddersy en hytte kontra det å bestille en ferdighytte.

TEGNING & BYGGESAK

I dialog med våre ingeniører Haakon og Martin, og vår sivilarkitekt Hans Petter samt snekkere med 20 års erfaring, Steinar og Amund, tegnes  din hytte, hus eller uthus. Du kan få hytta eller huset ditt presenterer i et 3D-miljø på din tomt. Deretter vil vi også utarbeide en søknad om tillatelse til tiltak og se til at forutsetningene for å få til en bra prosess med kommunen er så bra som mulig.

GRAVING & GRUNNARBEID

Evavolds maskin er en erfaren maskinentreprenør som kan ta alt av gravearbeider og massetransport.

Vår betongarbeider og forskalingssnekker, Svale, tar seg av grunnmur, støttemur og annet støpearbeid.

TREARBEID

Våre dyktige snekkere setter effektivt opp hytter, hus, tilbygg eller hva det måtte være!

REHABILITERING

Vi har arbeidet med restaurering av flere gamle tømmerhus i verdensarven Røros. Har du en gammel eiendom du trenger hjelp med så bare ta kontakt! I tillegg så har vi tett kontakt med underleverandører som ordner det elektriske og rør.

ALT DU TRENGER HOS ÉN ENTREPRENØR!