Sommer Kommer 2016

Røros handelsstand presenterer sin første film

Handelsstanden er en aktiv forening som har mange arrangementer gjennom året som skaper liv og handel i sentrum av Røros. For første gang har vi fått filmet et av våre arrangementer og kan nå presentere dere en fin film som viser noe av det mangfoldet vi har på Røros.

Filmen er laget av Frontal Media

«Sommer Kommer»
Røros Handelsstand hadde for første gang våren 2016 gleden av å invitere til en motevisning litt utenom det vanlige. «Sommer Kommer» var et samarbeid med utestedene i Handelsstanden. Vårens moteshow ble en intimvisning hvor modellene gikk fra spisested til spisested, og viste frem nyhetene som man kan finne i butikkene på Sta’a. Over 24 butikker var påmeldt og over 120 modeller var med, så dermed ble det en flott sammensatt visning for gjestene

Etter endt visning åpnet butikkene dørene og hadde kveldsåpent, slik at det ble muligheter for å gjøre en god handel. Viktigheten for et slikt arrangement er å vise frem mangfoldet som Røros Handelsstand har å tilby til lokalbefolkningen og til å vektlegge viktigheten av lokalhandel.

Med tre spisesteder fylt opp til randen av handleglade, kunne de invitere til en hyggelig kveld i april.

Kategorier: NyheterStikkord: , ,